×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

٩٢٠٠١٣۶٠-۰۲۱

چیتگر، کوهک، بلوار علیمرادی، نسیم هشتم، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سرطان برکت

  • زمان انتشار : 1404/01/01 - 19:22
  • تعداد نظرات : 25
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

گفتگوی پیام آزاده، رئیس مرکز جامع سرطان برکت پیرامون راه اندازی سیستم سینکرونی دستگاه سایبرنایف

دکتر پیام آزاده، رئیس مرکز جامع سرطان برکت، در گفت‌وگو با دوشنبه‌های دارویی از دستاوردهای بزرگ این مرکز در زمینه تشخیص و درمان سرطان خبر داد و نقش بی‌بدیل ستاد اجرایی فرمان امام در حمایت از پروژه‌های نوین درمانی را مورد تاکید قرار داد.

رئیس مرکز جامع سرطان برکت اظهار داشت: مراحل ساخت مرکز جامع سرطان برکت از سال ۹۸ آغاز شد و در اواخر سال ۱۴۰۱ توسط رئیس جمهور وقت فقید، افتتاح گردید. این مرکز جزء ۱۰ مرکز مجهز سرطان دنیا در تشخیص و درمان است و تقریبا می توان گفت تجهیزات درمان تمام سرطان ها از لحاظ دستگاه ها، اکسسوری های مورد نیاز و روش های درمانی به همراه مجهزترین و به‌روزترین دستگاه ها در این مرکز وجود دارد.

رئیس مرکز جامع سرطان برکت افزود: از نظر تصویربرداری، مواردی که با سرطان از جمله ام‌آر‌آی مرتبط هستند می توان گفت که این مرکز از نوع ام‌آر سیمولاتور بوده و سی‌تی ما از نوع سی‌تی سیمولاتور است و کاملا منحصر به تشخیص و درمان سرطان می باشد. مرکز ژنتیک این مرکز نیز غیر از پاتولوژی، مجهز به بررسی تست NGS نیز است که به عنوان جدیدترین روش بررسی تمام ژنوم های بدن در نظر گرفته می شود.

وی گفت: در حال حاضر، ما منتظر دریافت مجوز برای راه اندازی مرکز پزشکی هسته ای در این مجموعه نیز هستیم. در حوزه رادیوتراپی نیز مجهز به پیشرفته ترین دستگاه رادیوتراپی در سطح جهان می باشیم.

دکتر پیام آزاده ادامه داد: اتفاق مسرت بخشی که امروز شاهد آن هستیم، این است که توانسته ایم با روش سینترونود، یک تومور در حال تحرک را در ریه‌ی در حال تحرک با دقت حدود ۶۰ میکرون درمان کنیم؛ در حالی که برای الباقی بیمارانی که در ارگان های در حال تحرک تومور دارند، نیز مفید خواهد بود.

وی اضافه کرد که ما پیش از این در کیس های این چنینی باید بیمار و تومور را فیکس کرده و کاشت انجام میدادیم که نتیجه آن نیز مشخص نبود؛ اما اکنون برای تومورهای اندیکاسیون، این متد درمانی قابل استفاده است. نمایندگان شرکت نیز در این رویداد حضور پیدا کرده اند.

دکتر آزاده تصریح کرد: رسالت ما در این مرکز محرومیت زدایی و توسعه است و خوشبختانه اکنون برای درمان سرطان های بدخیم یک پله فراتر رفته ایم. امروز می توانیم به جرئت بگوییم مواردی که باید انجام شود و تا امروز انجام نمی شد، از امروز برای برخی اندیکاسیون های خاص قابل انجام است.

رئیس مرکز جامع سرطان برکت گفت: با بهره گیری از این دستگاه، زمانی که بیمار تنفس می کند، ربات نیز همزمان با بیمار تنفس دارد و دیگر نیاز نیست برای بیمار و تومور از فیکساتور استفاده کنیم. هنگامی که بیمار سرفه می کند، دستگاه شروع به شبیه سازی می کند و به نقاط سالم اطراف تومور آسیبی وارد نخواهد کرد و یا کمترین دوز آسیب را به بافت سالم خواهد رساند. این اتفاق برای تومورهایی که اطراف آنها عروق و عصب و یا ارگان های پرخطر همچون قلب و یا آئورت وجود دارد، اهمیت مضاعف دارد و بیمار با دوز بسیار بالا و حداقل آسیب در جلسات درمانی حداقل، تحت درمان قرار خواهد گرفت.

وی افزود: اکنون بسیاری از روش های درمانی ما نوپا است و باید برای پوشش بیمه ای به شورای عالی بیمه رجوع شود؛ از این رو جناب آقای دکتر ظفرقندی، وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شخصا قول حل این مسئله را داده اند و به پشتوانه حمایت های جناب آقای مهندس فتاح، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، در خصوص اینکه اکثر روش های درمانی ما بیمه پایه ندارد، سعی بر این داریم که هزینه درمان پنج دهک اول تا حدود ۹۰ درصد توسط ستاد و مرکز پرداخت شود.

دکتر آزاده در پایان گفت: یک قول دیگری که می توانم بدهم این است که حدود ۳۰ سرای امید برای همراهان بیمار آماده سازی شده و تا ۲ ماه دیگر برای بیماران غیر بومی قابل استفاده خواهد بود.

  • گروه خبری : گروه های محتوا,مرکزجامع سرطان برکت
  • کد خبر : 121
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر