معاون اول رئیس جمهور از مرکز جامع سرطان برکت بازدید کرد
معاون اول رئیس جمهور گفت:ساختار مناسب بین المللی باید در مرکز جامع سرطان برکت به درستی اعمال شود و در راستای خدمات و نیروی انسانی این مرکز باید متمایز باشد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی مرکز جامع سرطان برکت؛ در مراسمی معاون اول رئیس جمهور، سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و مدیران ارشد ستاد اجرایی از مرکز جامع سرطان برکت بازدید کردند.
در این مراسم دکتر محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور با توجه به وجه تمایز جمهوری اسلامی ایران نسبت به کشور های منطقه اظهار کرد: در دولت این مسئله را دنبال می کنیم که جمهوری اسلامی در منطقه استثنا باشد و این ظرفیت وجود دارد چرا که در همه ابعاد همچون امنیت، سیاست، اقتصاد و... جمهوری اسلامی وجه تمایز دارد.
مخبر افزود: وقتی خدمتی را دنیا نسبت به مردم میبینم که مردم ما از آن محروم هستند غصه میخورم چرا که شریف تر و به خدا نزدیک تر از شیعه امیرالمومنین (ع) نداریم و دلیلی ندارد کسی در دنیا وجود داشته باشد که بهتر از شیعه امیر المومنین خدمت بگیرد.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: در ستاد اجرایی یکی از اتفاقات بزرگی که افتاد این بود که من برای هیچ کاری اراده نکردم مگر اینکه آن کار انجام بگیرد و خودم کمترین نقش را در آن داشتم. در این حوزه باید در نظر بگیرید که یکی از افرادی که دعایش مستجاب می شود، فرد بیمار است.
وی با بیان اینکه افراد هر چقدر از دنیا بریده می شوند و یأس به آن دست می دهد به طور طبیعی به خدا وصل میشود، تصریح کرد: افرادی که به این مرکز می آیند از خدا برای اینکه درد از او کاهش پیدا کرده است، تشکر می کنند.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: گام های بلند برای ساختن چنین مرکزی توفیقاتی دارد که هم در دنیا و هم در آخرت پاداش آن را خواهید دید.
وی با اشاره به اینکه امروز ما نماد تعهد، دلسوزی و همت بلند را در تک تک افرادی که برای ساختن و راه اندازی این مرکز تلاش کردند، شاهد هستیم، گفت: فکر نمیکردم به این سرعت چنین تجهیزاتی که در مرکز جامع سرطان وجود دارد برای کشور فراهم شود.
مخبر با بیان اینکه بهره وری در این بیمارستان باید حرف اول را بزند و سازماندهی امور باید به درستی شکل گیرد، افزود: ساختار مناسب بین المللی باید در این مرکز به درستی اعمال شود و در راستای خدمات و نیروی انسانی این بیمارستان باید متمایز باشد.
معاون اول رییس جمهور افزود: زمینه بازگشت متخصصان هجرت کرده باید فراهم شود که مورد استفاده قرار گیرند. همچنین این مرکز باید مرکز تربیت نیروی انسانی متخصص،متدین و ایثارگر باشد.
مخبر با اشاره به موضوع توریست درمانی گفت: این موضوع باید در ساختار قوی دیده شود همچنین باید هر دستگاه جدیدی که در دنیا برای درمان سرطان ساخته می شود، خریداری شود.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: جلب اساتید برجسته امر خوبی است اما تربیت اساتید برجسته موضوع مهم تری است.
همچنین دکتر پیام آزاده رئیس مرکز جامع سرطان برکت گفت: تفاهم نامه هایی با دانشگاه های مادر علوم پزشکی داشتیم که بتوانیم جذب نیروی متخصص و هیئت علمی را برای مرکز جامع سرطان برکت داشته باشیم.
آزاده بیان کرد: درخواستی که دارم این است که این مرکز نباید منحصر به درمان شود و باید مرکزی برای تحقیقات، آموزش، پژوهش و در آخر برای درمان باشد.
رئیس مرکز جامع سرطان برکت افزود: حداقل دو یا سه نسل سرطان شناس باید از این مرکز فارغ التحصل شود چرا که در کشور آنکولوژیستی که رادیوتراپی و شیمی درمانی بداند و سرطان را مدیریت کند، نداریم.
انتهای پیام/