×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

٩٢٠٠١٣۶٠-۰۲۱

چیتگر، کوهک، بلوار علیمرادی، نسیم هشتم، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سرطان برکت

  • زمان انتشار : 1401/12/25 - 14:47
  • تعداد نظرات : 1927
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

افتتاح مرکز جامع سرطان برکت با حضور رئیس جمهور

مرکز جامع سرطان برکت به عنوان مجهزترین و پیشرفته ترین مرکز درمانی سرطان غرب آسیا صبح امروز افتتاح شد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی مرکز جامع سرطان برکت؛ صبح امروز (25 اسفندماه 1401) مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان برکت به عنوان مجهزترین و پیشرفته‌ترین مرکز درمانی سرطان در غرب آسیا به بهره برداری رسید. این مراسم با حضور رئیس جمهور، وزیر بهداشت، سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام، مدیرعامل بنیاد برکت، مدیرعامل بنیاد 15 خرداد، مدیران عامل بیمه‌ها، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل گروه دارویی برکت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جمعی از روسای دانشگاه‌های پزشکی و متخصصان سرطان برگزار شد.

در این مراسم آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور با اشاره به افتتاح مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان برکت، اظهار کرد: اینکه یک عزم و همت بالایی به کار گرفته شود تا دغدغه و هزینه بیماران و خانواده‌های آنها در تشخیص و درمان بیماری، در ضمن استفاده از آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا، کاهش یابد، از جمله کارهای اصولی، مبنایی و قابل تقدیر است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه دولت در کنار مسائل اقتصادی و معیشت، وظایف مهمی در حوزه سلامت نیز بر عهده دارد، افزود: بسیاری از اقداماتی که امروز در جهت رفع نیازهای مردم و توسعه کشور صورت می‌گیرد، مرهون همکاری همه نهادهای انقلاب اسلامی با دولت است، چرا که دولت خود را از مردم و نهادهای انقلاب اسلامی جدا تعریف نمی‌کند و همه این خدمات در سبد جمهوری اسلامی ایران لحاظ می‌شود.

آیت‌الله رئیسی احداث این مرکز پیشگیری و درمان پیشرفته و مجهز را از جمله اقدامات امیدبخش و امیدآفرین برای مردم توصیف کرد و بیان کرد: اگر این مرکز پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری سرطان در سایر استان‌ها نیز توسعه یابد و شعباتی ایجاد کند که دسترسی به خدمات آن برای مردم سایر نقاط کشور نیز تسهیل شود، ارزشی مضاعف و دوچندان خواهد یافت.

وی محور فعالیت‌ها و اقدامات دولت در حوزه اشتغال، صنعت و معدن، کشاورزی و بهداشت و درمان را اجرای اقدامات اساسی و بنیادین توصیف کرد و اضافه کرد: احداث این مرکز پیشرفته و مجهز تشخیص و درمان بیماری سرطان نیز از جمله اقدامات بنیادین در راستای محرومیت‌زدایی و ارائه با کیفیت‌ترین خدمات پزشکی با کمترین هزینه به مردم و به ویژه به نیازمندان است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه با وجود ذخایر، امکانات و ظرفیت‌های عظیم در کشور، فقر زیبنده مردم نیست، عنوان کرد: تلاش دولت به کارگیری و فعال‌سازی این امکانات و ظرفیت‌ها برای ایجاد زندگی توام با عدالت و رفاه اجتماعی برای مردم است و احداث و افتتاح مرکز جامع پیشگیری و درمان سرطان برکت گامی مهم در جهت محرومیت‌زدایی، برخوردار کردن کشور از تشکیلات پیشرفته جهت رفع نیازهای مردم و عین اجرای عدالت است.

آیت‌الله رئیسی خاطرنشان کرد: اینکه همه نهادها و دولت در مسیر رفع مشکلات مردم احساس مسئولیت می‌کنند و در کنار مردم هستند از افتخارات کشور است.

همچنین در این مراسم عارف نوروزی سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام، اظهار کرد: امروز در این مراسم جای دکتر محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور خالی است. آنچه امروز در ستاد اجرایی در حال انجام است، نتیجه برنامه‌ریزی، فکر و اقدام دکتر مخبر است.  او افزود: ایده راه‌اندازی مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان برکت ۶ سال پیش در نظر گرفته شد، به دنبال آن ۳ سال پیش ساخت این مرکز آغاز شد و امروز شاهد بهره‌برداری از آن هستیم.

نوروزی با اشاره به اینکه آنچه که امروز بنده در محضر رئیس جمهور محترم گزارش می‌دهم، زحمت مدیران جهادگر، پر تلاش و سختکوش ستاد اجرایی فرمان امام است، بیان کرد: مقام معظم رهبری در فرمایشات خود همواره اشاره کردند که بیماران به جزو رنج بیماری نباید دغدغه دیگری داشته باشند و متاسفانه سرطان نیز یکی از علل اصلی مرگ و میر در دنیا به حساب می‌آید.

سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: در سال ۲۰۲۱ اعلام شد ۱۰ میلیون نفر مبتلا به سرطان شدند و دلیل مرگ هر ۶ نفر یک نفر به دلیل سرطان است. سرطان بیماری پر هزینه‌ای بوده که طبق بررسی مشترک مراکز رسمی کشور، ۴ هزار میلیارد تومان در سال خرج درمان و تشخیص سرطان می‌شود.

وی گفت: امروز بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین مرکز درمان سرطان را افتتاح می‌کنیم و در این مرکز کاری نیست که برای سرطان در دنیا انجام شود که نتوانیم انجام دهیم. همین مسئله باعث خروج ارز از کشور شده و درمان سرطان به دست جوانان ایرانی صورت می‌گیرد.

نوروزی با اشاره به مشخصات این مرکز، تصریح کرد: مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان برکت ۱۳ هزار و ۵۰۰ متر بوده و با بالاترین استاندارد ایمنی ساخته شده است. این مرکز یک سازه ۶ طبقه‌ بوده و یک هزار میلیارد تومان و ۳۵ میلیون یورو برای آن اختصاص دادیم.

سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام اضافه کرد: در این مرکز ۳۴ تخت شیمی‌درمانی و ۱۴ تخت بستری وجود دارد. همچنین مجهز به دستگاه رادیوتراپی، اتاق عمل جراحی، تصویربرداری مجهز به دستگاه‌های خاص بیماران سرطانی، ۱۲ دستگاه هواساز، سیستم گرمایشی و سرمایشی از کف و سقف، ۴ دستگاه آسانسور و پله‌برقی و … است.

وی گفت: در این مرکز، ۱۰۰ کیلومتر کابل تعبیه شده و‌ تمام سیستم‌ها به صورت هوشمند فعال است. علاوه بر این اورژانس، داروخانه، سیستم دفع خطر زباله در مرکز تعبیه شده است. به صورت روزانه بیماران رصد می‌شوند، این مرکز را برای محرومان و نیازمندان تهیه کردیم.

نوروزی افزود: قشری که توان پرداخت هزینه درمان و‌ آزمایشات خود را ندارند تحت حمایت ستاد اجرایی فرمان امام قرار کفته و بنیاد ۱۵ خرداد تامین هزینه بیماران را برعهده گرفته و‌ درمانشان در این مرکز انجام می‌شود همچنین اداره مرکز به صورت خیریه خواهد بود.

سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به اینکه در حوزه سلامت این یک اقدام ستاد اجرایی بوده است، گفت: ۱۷ بیمارستان با ظرفیت هزار و ۶۵۰ تخت ساخته شده و بیمارستان برکت با هزار تخت افتتاح خواهد شد. دو ویژگی که بیمارستان برکت دارد، این است که به عنوان مراکز حساس کشور برای مواقع بحران در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: ساخت ۵۰۰ پایگاه سلامت، خانه سلامت و مرکز بهداشت توسط ستاد اجرایی فرمان امام صورت گرفته و ۲۷۵ مورد آن توسط بنیاد برکت و احسان و ۲۲۵ مورد توسط بنیاد ۱۵ خرداد ساخته شده است. همچنین ۵۲ محصول جدید دارویی تولید کردیم، ۲۰۰ میلیون دلار مواد اولیه دارویی داخلی سازی شده، واکسن پنتاوالان و HPV توسط ستاد اجرایی تولید شده و استانداردهای جهانی را پاس کرده است. علاوه بر این سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی برای تکمیل خطوط دانش بنیان اختصاص داده شده که یکی از آن مربوط به توالی سازی ژن است و از ۲۵ میلیون دلار خروج ارز جلوگیری شد.

نوروزی بیان کرد: ۷۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری برای خدمات پزشکی از راه دور شده است همچنین تولید واکسن و ماسک از دیگر اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام است.

 سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به سفرهای استانی رئیس جمهور، گفت: در سفرهای استانی، ۳۲۸ تکلیف برای ستاد اجرایی فرمان امام مشخص شد که ۶۵ هزار میلیارد تومان بار مالی داشت و ۷۰ مصوبه با بار مالی ۹ هزار میلیارد تومان انجام شده است.

وی با اشاره به اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام در زمینه اشتغال‌زایی، عنوان کرد: باتوجه به اینکه ریاست جمهوری، به بحث اشتغال‌زایی حساس است، ۲۲۵ هزار طرح اشتغال خانگی، ۵۷۰ طرح بنگاه محور و کارگری، ۶۴۰ طرح تسهیلات محور با ایجاد فرصت شغلی سرمایه گذاری، ۶۸۶ طرح در حوزه دانش بنیان انجام شده است و اجرای ۷۵۰ پروژه در حوزه‌های خدمات، صنعت، معدن و کشاورزی در مناطق محروم از دیگر اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام است.

  • گروه خبری : گروه های محتوا,مرکزجامع سرطان برکت
  • کد خبر : 97
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم